CORONA UPDATE 01-06-2020

Beste gasten,

Boomgaardcamping DuinRand is weer geheel geopend!

In verband met Corona zijn er naast de maatregelen van het RIVM een aantal extra regels op de camping om een voor u zo veilig mogelijke vakantie te garanderen. Deze zijn:

  • De grote toegangspoort zit op slot.
  • Voor en na gebruik van het sanitairgebouw buiten de handen wassen. Zeepautomaten, papieren handdoekjes en afvalbakken zijn aanwezig.
  • Geen dagbezoek op de camping.

Nog vragen, bel Marty (+31-646206899) of mail naar info@boomgaardcamping-duinrand.nl.

Hartelijke groet, Jos en Marty

 

Liebe Gäste,

Boomgaardcamping DuinRand ist wieder ganz geöffnet.

Wegen Corona sind neben die Regeln vom RIVM (RKI) einige extra Regeln auf dem Campingplatz um Ihnen eine sichersten Urlaub zu garantieren. Diese sind:

  • Den grosse Eingangstor ist geschlossen.
  • Vor und nachdem des benutzen der Sanitäranlage immer aussen die Hande wäschen. Dazu sind Seifeautomatiken, papieren Handtücher und Mülleimer montiert.
  • Kein Tagesbesuch auf der Campingplatz.

Haben Sie noch fragen, rufen Sie Marty an (+31 646206899) oder mailen Sie nach info@boomgaardcamping-duinrand.nl.

Mit freundlichen Grüssen, Jos und Marty

Corona update 28-03-2020

Beste gasten,

Vanwege het Corona Virus is vanuit de Veiligheidsregio Zeeland besloten dat wij en andere campings vanaf maandag 30 maart tot en met, voorlopig, zondag 10 mei moeten sluiten.

Wij begrijpen dat dit voor iedereen heel erg vervelend is en hopen op uw begrip. Het allerbelangrijkste op dit moment is de gezondheid van u en uw familie.

Wij begrijpen dat u wilt weten wat dit voor uw vakantie betekent. Wij, Jos en Marty, zullen alle mensen die in de periode tot en met 8 mei een vakantie bij ons hebben geboekt de komende week persoonlijk benaderen.

Wij zijn in gedachten bij degene die ziek zijn door dit virus, de familieleden, de zorgverleners en iedereen die door dit virus getroffen zijn, op welke manier ook.

Zorg goed voor uzelf en elkaar, hartelijke groet, Jos en Marty.

Corona Update 28.03.2020
Liebe Gäste,
Laut Erlass des Veiligheidsregio Zeeland zum Corona Virus, müssen wir und andere Campingplätze vorläufig vom 30.03.2020 bis 10.05.2020 schließen.
Wir verstehen, dass diese Situation für Sie sehr unangenehm ist und hoffen trotzdem auf Ihr Verständnis. Das Wichtigste in diesem Moment ist jedoch die Gesundheit von uns allen.
Wir, Jos und Marty, werden Sie alle, die im Zeitraum 30.03.2020 bis zum 8.05.2020 einen Aufenthalt bei uns gebucht haben, nächste Woche telefonisch kontaktieren.
Wir sind in Gedanken bei allen Menschen,
• die an dem Virus erkrankt sind und deren Familien,
• die in der Pflege arbeiten und
• die die Lebensmittelversorgung aufrecht erhalten.
Passen Sie auf sich und ihre Familie auf und bleiben Sie gesund.
Mit freundlichen Grüßen und auf ein baldiges Wiedersehen
Jos und Marty de Korte

 

Onze nieuwe website is online!

Vanaf 02-02-2015 om 14:00 uur zijn wij de trotse eigenaars van Boomgaardcamping DuinRand! Wij hebben er veel zin in; om op deze mooie camping te werken en om er zo een prachtig seizoen van te maken!

De eerste campinggasten hebben al een plaats gereserveerd, maar er zijn nog mooie plaatsen over… !