Boomgaardcamping Duinrand

Van harte welkom op onze website.

Boomgaardcamping DuinRand ligt aan de rand van het bos op loopafstand van de duinen en strand en 1 km van het centrum van Oostkapelle. Gelegen op het prachtige Walcheren is dit de ideale plek om te genieten van de stilte, de natuur en van uw vakantie. Vanaf de camping loopt u zo het natuurgebied “de Mantelinge” in. Dit natuurgebied is kenmerkend door de lage eikenbomen, de duinen en het waterwingebied “Oranjezon”.

Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek en heeft zo’n 2500 inwoners. Oostkapelle heeft een breed kindvriendelijk zandstrand, een gezellig centrum met o.a. een supermarkt, een bakkerij, een slagerij, diverse kledingzaken en een groot aantal restaurants. Er is van alles te doen in de omgeving. Ook de natuurliefhebber voelt zich in Oostkapelle thuis. Oostkapelle wordt omringd door 2 natuurgebieden van nationaal belang.

Walcheren; het pittoreske eiland met zijn vele fietspaden, historische stadjes, bossen, duinen en haast onmetelijke stranden is ideaal voor een prachtige vakantie.

Laatste nieuws

Voor de laatste nieuwtjes…

Voor deze winter hebben we weer genoeg plannen voor DuinRand. Nieuwsgierig? Kijk snel op https://nl-nl.facebook.com/boomgaardcampingduinrand Vanaf maart is de camping weer geopend.    

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Onze nieuwe website is online!

Vanaf 02-02-2015 om 14:00 uur zijn wij de trotse eigenaars van Boomgaardcamping DuinRand! Wij hebben er veel zin in; om op deze mooie camping te werken en om er zo een prachtig seizoen van te maken! De eerste campinggasten hebben al een plaats gereserveerd, maar er zijn nog mooie plaatsen over… !

Posted in Geen categorie | Comments Off on Onze nieuwe website is online!