Camping

Boomgaardcamping DuinRand

In de boomgaard zijn ruime, zonnige staplaatsen gerealiseerd door hoge heggen. U geniet van veel rust, ruimte, licht, volop privacy en een fris groen uitzicht op de fruitbomen. DuinRand ligt tegenaan het natuurgebied “de Mantelinge” en vanaf de camping ziet u de herten, buizerds, vossen en talrijke vogels in het bos.

Uw plaats

Is tussen de 120 en 200 m² groot. De plaats is compleet met een wateraansluiting, afvoerputje en een stroompunt met 10 Ampère. Halverwege de camping staat het toiletgebouw (2018) met daarin 4 toiletten, 1 urinoir, 4 douches en 4 wastafels, 1 tweelingdouche en een ruimte met wasmachine en vriezer.

Buiten zijn 3 afwasplaatsen.

De boomgaard op de camping is een combinatie van hoog- en laagstam en van verschillende oude en nieuwe rassen. Er staan oude hoogstambomen met golden delicious, goudernetten of Cox appels.

De laagstambomen zijn voornamelijk Conference, Doyenne du Comice of Gieser Wildemann.

Aangezien de bomen erg oud zijn!

Zijn we sinds 2015 volop nieuwe bomen aan het planten. Met oude rassen die een zekere immuniteit hebben voor ziektes, niet bespoten hoeven worden en toch goed blad en fruit geven. Want fruit hebben we nodig; hoe komen we anders aan ons eigen heerlijke eigen appel-perensap?!